Ter Stegen: Haaland jobbá tenné a világ bármely csapatát

A 20 éves Erling Haalandot akarja minden élcsapat. A Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen is örülne, ha csatlakozna hozzájuk, a Barcelonába.

A nyár egyik nagy slágere lesz, hogy Erling Haaland vajon marad a Borussia Dortmund játékosa, vagy sem. A norvég csatár ontja a gólokat a Bundesligában, mióta 2020 januárjában elhagyta az RB Salzburgot. Európában egyetlen olyan nagy klub sincs, amely azóta nem látná őt szívesen.

„Lenyűgöző a stílusa és a lövése. Láttam olyan videókat, ahol a saját büntetőterületéről fut teljes sebességgel a kapu felé, és teljes erejével eltalálja a labdát, fantasztikus. Ezt nem lehet csak gyakorolni. Vagy megvan benned, vagy nincs. Haaland jobbá tenné a világ bármely csapatát. De ez nem azt jelenti, hogy nem marad Dortmundban. A BVB egy nagyon jól irányított klub, ahol az elmúlt években kiváló munkát végeztek. Miért ne maradna ott még egy évet? Ez nem lenne hátralépés. De ha mégis a távozás mellett döntene, az új klubjának a csatárproblémája tíz évre megoldódna” – mondta ter Stegen.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Salford City Arg/Twitter

Leave a Reply