Messi ügynöke találkozott Laportával

A hírek szerint Lionel Messi ügynöke találkozott a Barcelona klub elnökével, hogy megvitassák a játékos szerződéshosszabbítását.

A 33 éves Lionel Messi szerződése a szezon végén lejár és szabadon távozhat a Barcelonától. A sztár jövője a klubnál egyáltalán nem biztos, hiszen Messi már tavaly nyáron hivatalosan is kérte a klubot, hogy engedjék el. A világ egyik legjobb futballistája végül maradt a Barcában.

A spanyol TV3 értesülései szerint, az argentin klasszis apja, aki ügynöke is egyben, Jorge Messi találkozott a Barca elnökével, Joan Laportával, hogy megvitassák a folytatást. A jelentések szerint mindketten meg akarták mutatni nézeteiket a másiknak, és voltak jelei annak, hogy mindketten meg akartak egyezni. Laporta egyelőre nem ajánlott új szerződést Messinek, szeretne még várni, hogy további információkat kapjon a klub számláiról.

A spanyol Marca szerint Messi prioritásai sport, nem pedig gazdasági szemponton alapulnak. Nyerő projektben szeretne részt venni, nem pedig fizetésemelést. A Marca azt írja, hogy Messi még két szezont akar Barcelonában maradni, hogy ott lehessen a 2022-es világbajnokságon. Ezt követően az MLS és David Beckham újonnan indult Inter Miami projektje vonzza a világsztárt.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: FC Barcelona/Twitter

Leave a Reply