„Hazard soha nem volt profi – Meghízott”

Eden Hazard karrierje eddig a Real Madridban nem túl sikeres. Damien Duff bírálta a belga sztárt, akit kövérnek nevezett.

A Real Madrid 2019 nyarán vásárolta meg Eden Hazardot a Chelsea csapatától, aki megérkezése óta rengeteg sérülése miatt nem igazán alkotott még maradandót. Ebben a szezonban Hazard mindössze 16 mérkőzésen volt bevethető a sérülések és betegségek miatt. A sztár hozzáállását bírálja a Chelsea korábbi játékosa, Damien Duff. Azt állítja, hogy Hazard soha nem vette komolyan a karrierjét – és kövérnek nevezi.

„Aggódom miatta a jövőben. 30 éves lett. Az élességére és a sebességére támaszkodik. Mindannyian tudjuk, hogy könnyen kisiklik az ember, ha betöltötte a 30. életévét. Sosem volt profi a hozzáállása, soha nem hajtott olyan keményen, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo. Ha így lett volna, akkor valószínűleg egy lapon említenénk őket. Első szezonjában úgy érkezett a Real Madridhoz, mint egy galaktikus igazolás, aki túlsúlyos, zsíros, hívd, ahogy akarod.”

„Lehet vitatni, hogy karrierje során mindig is voltak problémái a súlyával. Utálom, hogy ezt el kell mondanom, de ha a Real Madrid ennyit fizet érted, akkor az addigi legjobb fizikai állapotodban kell érkezned. Erre túlsúlyosan csatlakozott, mert nyaralni volt. Nem tudja megállni.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: B/R Football/Twitter

Leave a Reply