“Barcelonában Hazard a világ legjobbja lett volna”

A Real Madridba igazolás hiba volt. Ez a véleménye Eden Hazard egykori ügynökének, John Bico-nak, aki inkább a Barcelonában látta volna a belga sztárt.

A 30 éves Eden Hazard 2019 nyarán csatlakozott a Real Madridhoz a Chelsea együttesétől. Eddig a spanyolországi tartózkodása tele volt sérülésekkel, és ha játszott, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. John Bico, aki 2013-ig képviselte Hazardot, úgy véli, hiba volt a Bernabeuba költözni.

„Hiba volt annak idején a Real Madridba igazolnia, ez egy olyan döntés volt, amit a szívére hallgatva hozott meg, minden egyértelmű ok nélkül. Egy évvel korábban kellett volna eligazolnia. Cristiano Ronaldo után olyan érkezni, mintha puszta kézzel akarnánk megmászni a Himaláját.”

Hazard egy évvel Ronaldo Juventusba költözése után érkezett. A belga azonban a közvetlen helyettes lett, mivel a Real Madrid 2018-ban nem igazolt világsztárt. Bico úgy véli, hogy Hazard jobban beilleszkedett volna egy másik spanyol nagy klubba: mégpedig a Barcelonába.

„A Barcelona az, ahova kellett volna mennie, ahol a labda gyorsabban megy, mint a játékosok. Barcelonában nagyobb szabadsága lett volna a pályán, állandóan a lábánál lehetett volna a labda. Ott a világ legjobbja játékosa lehetett volna.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: sportbibleTwitter

Leave a Reply