Rafa Benítez tanácsokat ad a Chelseanek, hogyan tudják legyőzni a Real Madridot

A tréner korábban mindkét klub kispadján ült, így talán kissé unfair, hogy a BL-elődöntő előtt előnyben részesíti a londoni kékeket, és tanácsokkal látja el őket a Madriddal szemben.

A portugál szakvezető a The Times felkérésére osztotta meg gondolatait a meccsről, angol lap révén pedig nem csoda, hogy a londoniak számára ejtett el pár hasznos infőt.

Benítez szerint a siker receptje az lehet, ha gyors tempót diktál a Chelsea, hosszú, pörgős passzaikkal pedig széthúzzák a Real Madridot.

“A Chelseanek keményen kell játszania, ez pedig vonatkozik a labdás és a labdanélküli játékra is. Gyors, pörgős játékra van szükség, amikor megszerzik a labdát. Ha képesek erre és tudják gyorsan adogatni a labdát, azzal meglephetik a Real Madridot.”

A mester továbbá bíztatta a Chelsea-t, hogy tanuljon a Liverpool hibáiból és elemezzék jó alaposan azt a két találkozót. Szót ejtett továbbá arról is, hogy a Real Madrid komoly nyomás alatt van hazája bajnokságában is, ez pedig több fiatal játékos számára rendkívül nagy terhelést jelent.

Forrás: mundodeportivo.com
Borítókép: B/R Football / Twitter

Leave a Reply