Koeman: Nem gondolom, hogy erősebbek lennénk, mint a többi bajnoki címért küzdő csapat!

Ronald Koeman a Barcelona csütörtöki, Getafe elleni győzelmet követően nyilatkozott. A holland szakember kitért a meccs értékelésén túl Messi helyzetére és a bajnoki versenyfutásra is, illetve a Mingueza közjátékot is megmagyarázta.

Nem gondolom, hogy erősebbek lennénk, mint a három bajnoki riválisunk (Real, Atlético, Sevila)!”

“Ők is nyerik a meccseiket, nekünk pedig kifejezetten nehéz találkozók vannak hátra. Úgy gondolom, ez a cím csak az utolsó játéknapon dől majd el.”

“Beszéltem Leóval a jövőjéről, de nem szeretnék ezzel kapcsolatban semmit mondani. A döntés az ő kezében van. Sosem veszít a koncentrációjából, ő egy olyan játékos, akire óriási szüksége van a klubnak. Remélem, még hosszú évekig velünk marad!”

Túlreagáltam Mingueza esetét. Remek szezonja van, viszont meg kell tanulnia, hogy a pályán mindig 100%-os koncentrációra van szükség!”

“Elég jó merítésünk van, ami a keretet illeti. Ez viszont azzal jár, hogy nehezebb a fiatalok számára az optimális játékidőt megteremteni, így kieshetnek a ritmusból (Pedri, Araujo, Mingueza).”

“A védelmünk nem volt az igazi, ezért is döntöttem úgy, hogy behozom Umtitit. Több játékpercet érdemelne, ezért cseréltem be, nem azért, mert megharagudtam Minguezára. Elégedett vagyok vele, amit el is mondtam neki. Nincs közöttünk probléma.”

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply