AS: Kylian Mbappé döntött a jövőjéről, Madridba akar menni!

A francia támadó még idén nyáron szeretné meglépni a klubváltást, mely szándékát a madridi illetettségű AS szerint már Leonardóval is közölte.

A spanyol lap szerint hiába köti szerződése 2022-ig a PSG-hez Kylian Mbappét, a csatár már idén nyáron mozdulna. A lap szerint a PSG vezetősége felkínált neki egy roppant nagyvonalú hosszabbítási ajánlatot, ám ezt Mbappé elutasította, mivel jövőjét a La Ligában képzeli el.

A PSG-nek most döntenie kell, hogy erőszakkal megtartja szerződése utolsó évére a játékost, vagy hajlandóak engedni kérésének, hogy idén nyáron távozzon.

A Real Madridnál benne látják a megújuló csapat ikonját, aki a Bérnabeu projekttel együtt képes lehet újra a csúcsra vinni a királyiakat. A Madrid már a Monacóban is figyelte Mbappét, sőt, ajánlatot is tettek érte anno, ám akkor ő még a PSG-t választotta. A sajtó szerint a francia rendszeresen beszél Zinedine Zidane-al, aki tárt karokkal várja Spanyolországban.

Florentino Perez sem tagadja, hogy a tavalyi “pihenő” után idén ismét aktívak lesznek az átigazolási piacon, ugyanis szükségük van minőségi erősítésekre. Mbappé mellett Haaland neve is sokat forog a sajtóban, mindkettőjük leigazolása azonban lehetetlennek tűnik.

Forrás: football-espana.net
Borítókép: Twitter / Infinite Madrid

Leave a Reply