Hosszú távra kötelezné el a Barcelona Dembélét

A katalánok feltett szándéka, hogy hosszú évekre biztosítsák francia szélsőjük sorsát. Amennyiben azonban nem születik megegyezés, akár meg is válhatnak tőle.

A Barcelona új sportvezetése elkezdett lépéseket tenni az első csapat játékosai felé. Először Mingueza és Illaix Moriba, most pedig Ousmane Dembélé hosszabbítására álltak rá a katalánok.

A francia szerződése 2022-ben lejár, így a szezon végéig mindenképpen hosszabbítanának vele. Amennyiben ez nem sikerül, a játékost akár el is adhatják, ugyanis nem akarnak abba a hibába esni, hogy jövő nyáron ingyen kelljen elengedniük.

Dembélével a klub 2025-ig hosszabbítana, amely egy újabb pozitív gesztus azt követően, hogy Ronald Koeman projektjében is egyre fontosabb láncszemként szerepel.

Amennyiben a játékost elkerülik a sérülések, óriási jövő állhat előtte, ezt azonban nem csak a Barcánál, de a legtöbb európai sztárklubnál tudják. Ennek fényében nem meglepő, hogy a Manchester United mellett a Juventus és a PSG is élénken figyeli Dembélé helyzetét.

Forrás: sport.es
Borítókép: Twitter / BarcaCentre

Leave a Reply