Már nem létfontosságú Wijnaldum szerződtetése

Georginio Wijnaldum régóta szerepel a Barcelona radarján. Az átigazolás azonban kudarcot vallhat, mivel a spanyol klub inkább egy fiatal tehetségbe, Ilaix Moribába fektetne a Sky szerint.

A holland válogatott középpályás szerződése a szezon végén lejár a Liverpool csapatánál. Ronald Koeman már a szezon előtt le akarta szerződtetni a játékost a Barcelonába, és az érdeklődés továbbra is fennáll. Több média arról számolt be, hogy a Barcelona vezeti a Wijnaldum vadászatot.

A Sky Sports értesülései szerint azonban a 30 éves középpályás érkezése már nem olyan biztos, helyette az ígéretes tehetség, Ilaix Moriba érkezhet. Wijnaldum arra várt, hogy az új elnök, Joan Laporta áttekintse a Barcelona pénzügyeit, és megtudja, megengedhetik-e őt maguknak.

Ugyanakkor Laporta új stábja megvitatja az edzői stábbal, hogy inkább Moriba leigazolása lenne-e a jobb döntés vagy sem. Laporta a fiatalokat részesíti előnyben, újra azt akarja, hogy az akadémiájuk hozza a tehetségeket. A Liverpool továbbra is hosszabbítana a holland középpályással.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: The Sun Football/Twitter

One thought on “Már nem létfontosságú Wijnaldum szerződtetése

  1. Moriba már a barcáé 7 éves kora óta!
    Miért kéne leigazolni? Épp, hogy hosszabbítani akarnak vele! Ekkora bakit….

Leave a Reply