Nabil Fekir iránt két nagy klub is érdeklődik

Egyes hírek szerint a Real Betis francia válogatott játékosa, Nabil Fekir iránt komolyan elkezdett érdeklődni a Barcelona és az Arsenal is.

A 27 éves Nabil Fekir második szezonját kezdte meg a La Ligában. A támadó középpályás érkezése óta a Real Betis egyik legjobb játékosa lett. A francia válogatott játékost az elmúlt időben rengeteg klubbal szóba hozták.

A spanyol El Gol Digital értesülései szerint Fekir iránt érdeklődik a Barcelona. Joan Laporta szerint erősítés lenne számukra. A nagy probléma azonban az, hogy a Fekir 90 millió eurós kivásárlási záradékkal rendelkezik. Laporta azonban kísérletet tehet Fekir megszerzésére, ha sikerül rendbe hoznia a Barca komor pénzügyi helyzetét.

Ha a Barca úgy dönt, hogy komoly kísérletet tesz a nyáron, akkor belevehetik az üzletbe a kölcsönben szereplő Juan Mirandát is. Azonban nem csak a Barca van versenyben érte, a hírek szerint az Arsenal is Fekirt akarja. Az Arsenal meg akarja tartani a Real Madrid kölcsönjátékosát, Martin Ödegaardot, de ha ez nem sikerül, akkor Fekir leigazolása logkis lenne.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Liverpool FC News/Twitter

Leave a Reply