A Manchester United ismét Dembélére vadászik

A Barcelona hosszabbítani szeretne a támadójával, Ousmane Dembélével. Egyes hírek szerint azonban a Manchester United még mindig üldözi a fiatal tehetséget.

A Barcelona rendkívül feszült időszakot él át jelenelg gazdaságilag, és ha a baj nem lenne elég, akkor az sem megnyugtató, hogy rendkívül sok játékosnak jár le a szerződése 2022-ben. Ezek közül ketten: Ousmane Dembélé és Ilaix Moriba. Míg Oscar Mingueza szerződése a nyáron jár le.

A Sport spanyol újság azt írja, hogy a Barcelona az elkövetkező hetekben elsőbbséget élvez a trióval való tárgyalásban. A legnehezebb dió Dembélé – aki 105 millió euróba került a klubnak, plusz bónuszokkal. A 23 éves játékos nagyon magas fizetéssel rendelkezik, ami bonyolítja a tárgyalásokat, mivel a Barca jelenleg próbálja a játékosai fizetését csökkenteni.

A Sport szerint a Manchester United is megújította érdeklődését Dembélé iránt, mivel az utóbbi időben jó formát mutatott. Az angol klub a nyáron egy ajánlattal készül, ám ha ezt a Barca nem fogadná el, akkor készek várni egy évet, hogy ingyen szerződtessék.

Ronald Koeman azonban szívesen megtartaná Dembélét, Joan Laporta pedig bízik benne, hogy a holland szakember meggyőzi játékosát a szerződés meghosszabbításáról. Ha Barcának nem sikerül megállapodnia Dembélével, akkor valószínűleg megpróbálják eladni.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Barca Universal/Twitter

Leave a Reply