Pjanic: Nem azért jöttem Barcelonába, hogy egy év után távozzak

Miralem Pjanic nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Barcelonában. A 30 éves középpályás azonban nem tervezi távozását.

A 30 éves barcelonai középpályás, Miralem Pjanic 65 millió euró értékű üzletben csatlakozott a Juventusból. A bosnyák válogatott játékos azonban lassan tudta felvenni a ritmust, és nem kapja meg azóta sem a kellő játéklehetőséget. Annak ellenére, hogy korábban elégedetlenségét fejezte ki csekély játékidejével kapcsolatban, Pjanic eltökélt szándéka, hogy Barcelonában marad.

“Nem azért jöttem Barcelonába, hogy egy év után távozzak. Azért vagyok itt, hogy történelmet írjak a klubnál, amelyet mindig is követtem. 16 éves koromban apám találkozott olyan barcelonai vezetőkkel, akik szerződtetni akartak a Barcelona B-be. Akkor a Metzben játszottam, és nem igazán tudtuk értékelni, mennyire fontos a Barcelona B ennél a klubnál. Két évvel ezelőtt Eric Abidal le akart szerződtetni engem, beszélgettünk, de a klub befektetett Antoine Griezmannba, és nem maradt pénz rám. A játékom és a győztes mentalitásom miatt jöttem a Barcába.”

Forrás: fotbolltransfers.com/
Borítókép: BarcaBuzz/Twitter

Leave a Reply