A Real Madrid újhullámos sztáredzőt hozhat Zidane helyére, ő is nyitott lenne a váltásra

Julian Nagelsmann, a Red Bull Lipcse edzője az egyik legizgalmasabb és legforradalmibb vezetőedző, akit korábban már számos alkalommal összeboronáltak a Real Madriddal.

A szemtelenül fiatal, még mindig csak 33 éves Nagelsmann az SPB nevű lapnak adott interjújában beszélt filozófiájáról és arról, milyen a kapcsolata a királyi gárdával.

Nagyon szeretek edzeni, imádok a fiúkkal lenni, megismerni őket, követni a pályafutásukat. Örömmel tanítom őket új variációkra, taktikai húzásokra. Élénken figyelem a szakma nagyjait és tanulok tőlük. Tuchel, Klopp, Guardiola mind mind remek edzők, szeretnék egyszer én is ilyen magas szinten dolgozni.”

A Real Madrid két évvel ezelőtt megkeresett engem, de akkor elutasítottam az ajánlatukat. Úgy éreztem, túl fiatal és tapasztalatlan vagyok, meggondolatlan lett volna egy ekkora ugrás. Ha újra felhívnának, lehet, hogy más választ kapnának!”

Idén egyre több pletyka kering arról, hogy a habfehérek gondolkodnak Zidane leváltásában, akivel az idei szezonban gyengébb teljesítményt nyújt a csapat. Amennyiben komolyan elkezdi az edzőkeresést a Madrid, Nagelsmann valószínűleg az egyik első jelöltek között szerepel majd.

Forrás: fichajes.net
Borítókép: Twitter / RB Leipzig English

Leave a Reply