A Real Madrid mi alapján becsüli meg a játékosait?

Kiderült az az őrült összeg, amelyet a Real Madrid fizet a sérüléssel sújtott szupersztár Eden Hazardért.

A belga a Real legjobban fizetett játékosa, heti fizetése 416 000 font. Ennek ellenére Hazard csak 24 La Liga mérkőzést játszott 2019 júniusi érkezése óta, és csak három bajnoki gólt szerzett. Ez azt jelenti, hogy Hazard sokkal többet keres, mint csapattársai, köztük olyan klublegendák, mint Sergio Ramos (heti 312 000 font), Toni Kroos (210 000 font), Luka Modric (210 000 font) és Karim Benzema (166 000 font).

Gareth Bale hivatalosan még mindig a legtöbbet kereső futballista a klubnál, de heti 650 000 fontjának a felét jelenleg a Tottenham fedezi a szezon végéig. Tehát, Hazard egyedül maradt. A 30 éves Chelsea ász köztudott, hogy mióta két éve megérkezett a Real Madridhoz nem találja a legjobb formáját. Rengeteg sérülés hátráltatja, és a szurkolók egyre türelmetlenebbek vele kapcsolatban, aki kifejezetten Zinedine Zidane kérésére érkezett.

Érthető, hogy egy olyan tehetséges játékos, mint Hazard, aki több mint 100 millió fontba került nagy fizetést kap. De furcsa lehet, hogy egy olyan játékos, mint Benzema – aki négy Bajnokok Ligáját nyert a Real Madridnál és fontos gólokat szerez, csak Hazard bejelentett bérének kevesebb, mint a felét keresi.

Mennyire zavarhatja ez Sergio Ramost, aki jelenleg tárgyal a szerződéshosszabbításáról, azonban szinte biztosan kevesebbet fog keresni, mint Hazard?! Amennyiben a maradás mellett dönt a spanyol legenda.

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Fotók: sportbible.com

Leave a Reply