A Real Madrid félelmetes csapat lehet, ha szerződtetnek egy góllövőt

Jó esély van arra, hogy a Real Madrid ezen a nyáron aláírja a jövő két fiatal támadójának egyikét – Kylian Mbappét vagy Erling Haalandot.

Júliusban választások lesznek, és úgy tűnik, Vicente Boluda indulni fog, így Florentino Pérez tudja, hogy egy nagy aláírás lenne a legjobb garancia az újraválasztásra, főleg, ha ez egy trófea nélküli szezon lesz.

Zinedine Zidane csapata Karim Benzema góljaira addig építkezik, ameddig csak lehet. Emellett segítenek a támadásoknál a középpályások is, Casemiro, Toni Kroos és Luka Modric személyében. A labdarúgás egyre inkább az intenzitásról szól. Ha jó játékukat Benzema jó formaváltozásával kombinálják, akkor a Real Madrid versenyképes lehet.

Ennek ellenére még mindig több gólra van szükségük, mert Marco Asensio és Vinicius még mindig kevés góllal járul hozzá a csapat sikereihez. És persze Eden Hazard sem nyújt eddig sok segítséget… Egy Mbappé vagy Haaland féle támadóval megoldást találhatnának a problémákra, és több gól még több sikerhez vezethetné a Real Madridot.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply