Három madridi játékos csökkentené Mbappé árát

Ezen a ponton nem titok, hogy a Real Madrid célja a következő átigazolási időszakban Kylian Mbappé megszerzése. Ez egy olyan üzlet, amely gazdaságilag nagyon bonyolultnak tűnik ebben az időszakban, hiszen minimum 150 millió eurót kellene letennie a Real Madridnak a PSG asztalára. Mindeközben a 21 éves támadó mérlegeli a szerződéshosszabbítást is.

A Real Madrid azonban megragadhatja az alkalmat, hogy csökkentse az Mbappé vételárát azáltal, hogy a jelenlegi keretből több játékost is elad.

Vinícius Junior

A brazil játékos mindig is a francia klub látókörében volt, mivel egyesek kezdetben Neymarhoz hasonlították. A 20 éves futballista azonban, nem szeretné elhagyni a Santiago Bernabéut.

Éder Militao

A brazil középhátvédnek nem sikerült beilleszkednie a Real Madridba, akit 50 millió euróért igazoltak le. Most viszont lehetősége van távozni és szerencsét próbálni egy másik európai élcsapatban.

Raphael Varane

Miután felmerültek olyan pletykák, miszerint a francia középhátvéd egy évtizeddel az érkezése után elhagyja a Real Madridot, nem kellett sok idő ahhoz, hogy összeboronálják őt a PSG-vel. Varane úgy érzi, hogy már mindent megnyert a Real Madriddal és kissé kiégett.

Forrás: fichajes.net
Borítókép: fichajes.net

Leave a Reply