Ezek a klubok tartoztak a Barcelonának a pénzügyi jelentés szerint

Tegnap este bombaként robbant, hogy a Barcelona több, mint egy milliárd eurós tartozással rendelkezik a La Ligának átadott pénzügyi jelentése alapján. Ez a beszámoló a tavalyi szezonra vonatkozik, ez alapján vesszük most sorra, hogy mely klubok tartoztak abban a pillanatban a katalánoknak és ebből mennyi bevétellel számoltak.

A jelentés szerint a klub tartozása más klubok felé körülbelül 300 millió euró volt, ehhez képest csupán 46 milliós bevétellel számoltak a feléjük tartozó egyesületekből.

A legnagyobb egyösszegű adós a Zenit volt, akik 9,4 millióval lógtak a Malcom transzfer kapcsán. A Juventus még náluk is többel, 9,8 millióval tartozik, bár ez két transzferből adódik össze (Arthur és Marqués). Carles Pérez Rómába igazolásából 4 milliót várt a Barcelona.

További függőben lévő értékesítések: Marlon, Sassuolo (3 millió), Digne, Everton (3,3 millió), Arnaíz, Leganés (1,6 millió), Marc Cardona, Osasuna (1 millió), Palencia, St. Etienne (1,3 millió), Botía, Sporting (1 millió), Cucurella, Getafe (1,7 millió) és Denis Suárez, Celta (300.000 euró).

Forrás: sport.es
Borítókép: standard.co.uk

Leave a Reply