Martin Ödegaard három legvalószínűbb úticélja

A norvég középpályás kérte a Real Madrid vezetését, hogy engedjék útjára, mivel jelenleg nem kapja meg a fejődéséhez szükséges játékidőt Zidane alatt.

Minden bizonnyal kölcsönbe kerül majd a tavaszra Martin Ödegaard, akit nagy reményekkel hívtak vissza nyáron a Real Sociedadtól. Sajnos a játékos nem tudott beilleszkedni Madridban, így a királyiak a középpályás kifejezett kérésre újból kölcsönadhatják.

Az egyik legvalószínűbb forgatókönyv, hogy visszakerül a Real Sociedadhoz, mivel ismeri a közeget, a klub is szívesen látná, illetve hogy ott nem lesz akadálya a további fejlődésének. A helyére hozott David Silva sérüléssel bajlódik, így jól jönne a baszkoknak a norvég.

A Granada egy meglepő – ám ha belegondolunk – egy meglehetősen életképes lehetőség. A klub évről évre óriási ugrásokat hajt végre, ami a minőséget illeti, Ödegaard pedig újabb lökést adhatna nekik a tavaszra. A norvéggal kétségtelenül a nemzetközi kupaindulás bebiztosítása lenne a cél.

Az Arsenal Szoboszlairól és sok egyéb jelöltjéről lemaradt, így továbbra is támadó középpályást keres. Ödegaard remek megoldás lehet számukra, a pletykákat pedig tovább erősíti, hogy ágyúsok jó kapcsolatot ápolnak a Real Madriddal.

Forrás: fichajes.net
Borítókép: Twitter / #odegaard

Leave a Reply