Modric: Tárgyalok a Real Madriddal, és a szerződésem megújítása jó irányba halad

Luka Modric szerződése a Real Madriddal 2021 júniusáig szól, de a horvát válogatott jelezte, hogy a szerződéshosszabbításának tárgyalásai jó úton haladnak.

A Real Madrid középpályása kiválóan teljesítette a szezon első felét, a Los Blancos egyik legeredményesebb játékosa volt a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is egyaránt.

„Beszélek a Real Madriddal, és a szerződésem megújítása jó irányba halad. Örülök annak, ahogy mennek a dolgok, de többet nem tudok mondani.”

Zinedine Zidane néhány egymást követő vereség után lecserélte a középpályáját, de Modric úgy véli, hogy minden játékos megkapja a lehetőségeit.

„Az edző most bízik egy csapatban, de minden játékos fontos, és amikor eljön az ideje, akkor mindenki megkapja a lehetőséget. Az edző mindenkinek lehetőséget fog adni, mint mindig. Nem látok problémát, és az edző biztosan fog változtatni.”

Modric 35 évesen még mindig magas szinten tud teljesíteni.

„Nagyon sokat dolgozom a klub edzésein kívül, és nagyon szeretnék versenyezni a helyemért, és megmutatni, hogy az életkor nem jelent problémát. Nem az életkorra kell figyelni, hanem a pályán kell bizonyítani. Ezt próbálom tenni. Nem csinálok semmi különöset. Azt hiszem, képes vagyok még néhány évig ezen a szinten játszani.”

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply