Jovic Frankfurtba indul Zidane üzenetével: Sokat kell tanulnia

Luka Jovic visszatér az Eintracht Frankfurtba egy kezdeti kölcsönszerződés keretein belül, és a Bundesligában szereplő csapatnak a hírek szerint mégis van lehetősége a szezon végén megvásárolni a szerb csatárt.

Ez a lépés tehát véget vet a Jovic rémálmának a Real Madridban, ahol küzdött és egyben szenvedett is. Jovic visszatérését hivatalosa csütörtökön jelentik be, amikor is átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Adi Hutter, az Eintracht Frankfurt edzője beszélgetéseket is elárult a páros között, és örül, hogy kapcsolatba léphet a csatárral.

„Jovic mindent megtett, hogy visszatérhessen hozzánk. A beszélgetések nagyon jók voltak, és mindketten örültünk, hogy újra hallhattuk egymást. Nagyszerű üzenet ez a rajongóknak, mert egy különleges játékosról van szó.”

Jelenlegi főnöke, Zidane, annak ellenére, hogy nem árulta el, hogy Jovic visszatér Németországba, néhány tanáccsal látta el a szerb csatárt.

„Ő egy olyan játékos, aki még mindig velünk van. Jelenleg semmit sem mondtak nekem. Meglátjuk mi fog történni. Ő egy csatár, akinek a feladata a gólszerzés, ezt szeretnénk látni Lukától. 21 éves volt, amikor csatlakozott hozzánk, nagyon fiatal. Nem volt sok szerencséje, nehezen alkalmazkodott a sérülései miatt is. Sok mindent meg kell még tanulnia, de a képességei megvannak hozzá.”

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply