Son megnevezi feltételeit a Real Madridba igazolása előtt

Heung-Min Son állítólag megnevezte feltételeit, mielőtt átigazolna a Real Madridba – állítja az Express.

A hírek szerint a Real Madrid a Tottenham Hotspur játékosát, Sont szeretné szerződtetni a 2021-es nyári átigazolási időszakban. Ezt a szóbeszédet először Ekrem Konur fedezte fel, aki azt állította, hogy Zinedine Zidane figyelemmel követi a 28 éves játékos teljesítményét.

Az Express jelentése most azt állítja, hogy Son Heung-Min megnevezte a Real Madridnak a feltételeit, ha nyáron azt akarják, hogy csatlakozzon hozzájuk. A dél-koreai támadó szupersztár státuszt akar kapni a klubban, ami azt jelenti, hogy nélkülözhetetlen szerepe lenne a kezdőcsapatban. Ennek Eden Hazard látná kárát. akinek a nyáron akár búcsút is inthet a Real Madrid, mivel a játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és piaci értéke a 2019-es aláírásához képest kétszeresére csökkent.

Ha ezek a pletykák igazak lesznek, akkor Son Heung-Min aláírása okos lépés lenne. Son szerződése 2023-ig érvényes az angol klubnál, így ha szerződtetik hatalmas összeget kellene fizetniük érte, ha csak nem vonnak be játékost az üzletbe. Son értékét 90 millió euróra becsülik, és a Tottenham Hotspur minden bizonnyal 100–120 millió euró közötti összeget követelne.

Forrás: therealchamps.com

Borítókép: BlancoReport/Twitter

Leave a Reply