Camavinga ügynöke: Remek a kapcsolatunk a Real Madriddal

Jonathan Barnett a Rennes középpályásának és a Real Madrid célpontjának, Eduardo Camavingának az ügynöke, de ő képviseli a Real Madrid száműzöttjét, Gareth Bale-t is. Barnett azonban ragaszkodik ahhoz, hogy nagyon is jó a kapcsolatuk a Real Madriddal.

Az egyik legnagyobb tehetségnek számító Camavinga néhány hete váltott ügynököt, és csatlakozott a Barnett-csapathoz. Felmerült, hogy ez a 18 éves játékosnak egyfajta gát lehet a Real Madridba vezető úton, mivel Bale és a klub viszonya megromlott, de Barnett szerint ez nem így van.

„Kiváló kapcsolatot alakítottunk ki, és szorosan együtt fogunk működni Eduardo apjával és családjával, mindenekelőtt Eduardo érdekében. A legfontosabb az, hogy [Eduardo] érdekeinek megfelelően cselekedjünk. Kiváló kapcsolatunk van a Real Madriddal.”

A Real Madrid korántsem az egyetlen olyan klub, amely a Rennes csodagyerekét figyeli, akinek szerződése 2022 júniusában lejár a francia csapatnál, így hamarosan kénytelenek lesznek megválni tőle, ha pénzt szeretnének kapni az üzletből.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply