Ramos Florentinónak: A PSG-nél azt mondják, hogy remek csapatot fognak alkotni velem és Messivel

Addig míg Sergio Ramos jövője véglegesen le nem zárul, biztosak lehetünk benne, hogy olvasni fogunk extra spekulációkat. Íme az egyik, amit a sport.es és több spanyol oldal is lehozott már.

Az „El Chiringuito de jugones” című műsorban felfedték a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez és a kapitány közötti csúcstalálkozó beszélgetését, ahol Ramos meglepett mindenkit.

Josep Pedrerol arról számolt be, hogy a múlt szerdán zajló Elche elleni mérkőzés előtt két és fél órával találkoztak a felek Sergio Ramos szobájában, az Elche fővárosában, a Hotel Huerto del Cura-ban, 19:00 körül. Ezen a találkozón Ramos nagyon egyértelművé tette a madridi vezető számára, hogy nem fogadja el a fehér klub ajánlatát, amely 12 millió eurós fizetés lenne, ő ennél többet szeretne, éppen ezért mostantól meghallgat minden ajánlatot.

Majd tovább ment, és felemlített egy klub és egy Barca játékos nevet is. Ugyanezen információk szerint, Sergio Ramos megjegyezte az elnöknek: „A PSG-nél azt mondták, hogy remek csapatot fognak alkotni velem és Messivel.”

Florentino Pérez válasza nem érte el a kívánt hatást Ramosnál, mivel az elnök ragaszkodott hozzá, hogy a világjárvány idején nem lehetséges a kérése, és ha sokkal magasabb fizetésű ajánlatot kap, azt tökéletesen megértik és örülnek neki.

Forrás: sport.es
Borítókép: sport.es

Leave a Reply