Az Inter 2006-ban 225 fontot ajánlott Messiért

A korábbi klubelnök, Joan Laporta szerint a Barcelona 2006-ban elutasította az Internazionale 225 millió fontos ajánlatát Lionel Messiért.

A katalán politikus 2003 és 2010 között tevékenykedett a klub vezetőjeként, és most Josep Maria Bartomeu lemondását követően szeretne visszatérni. Az 58 éves Laporte elkerülhetetlen volt, hogy ne kapjon kérdést Messi boldogtalanságával kapcsolatban.

„Senki, aki szereti a Barcelonát, azok közül senki nem kételkedhet Messiben. Remélem, hogy elnökként lesz majd rá alkalmam beszélni vele. 2006-ban elutasítottuk az Inter 250 millió eurós (225 millió font) ajánlatát. Massimo Moratti nagyon szerette volna szerződtetni.”

„Van egy tervünk a klub drámai gazdasági helyzetének helyreállítására. Nem tudjuk megjavítani a világot, de jobbá tehetjük azt, és kemény munkával, szenvedéllyel és szeretettel szeretnénk ezt megtenni. Szeretnénk boldogságot hozni az embereknek, ez nem választási ígéret. Ez etikai, polgári, erkölcsi elkötelezettség.”

A Barca jó közérzetének helyreállításához kulcsfontosságú az, hogy Messi kedve visszatérjen, és ha lehetséges, akkor hosszabbítson.

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: ActuFoot/Twitter

Leave a Reply