Arthur felfedi Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közötti nagy különbséget

A brazil válogatott játékos, Arthur feltárta a nagy különbséget Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között.

A középpályás nyáron igazolt Barcelonából a Juventusba, Miralem Pjanic pedig része volt az üzletnek, ő a másik irányba távozott. Amikor arra kérték, hogy Ronaldó és Messit hasonlítsa össze csapattársaként, hatalmas dicséretet kapott mindkettő.

“Ronaldo folyamatosan kommunikál a csapattársakkal. Mindig támogat, ha egy csapattársa segítségre szorul akkor ő ott van, és inspirálja őt. Úgy edz, mint egy állat, nem ismeri a szünetet, és mindig arra biztat, hogy tegyünk meg mindent a legjobbért. Nem hagy semmit a véletlenre.”

“Mindenekelőtt mindkettő egy bajnok. Ebben Messi és Ronaldo azonos. Az elejétől a végéig mindig koncentráltak. Ha három gólt szereznek, azonnal a negyedikre gondolnak. Ez lenyűgöző és egyben motiváló is, mert arra késztetnek, hogy ne álljunk le.”

Arthur szerint mindkét legenda nagy befolyással van a csapattársakra, de van egy utalás arra, hogy Ronaldo nyitottabb a társaival az öltözőben.

“Mindkettőjüknek megvan a maga vezetői stílusa. Messi kicsit befelé fordulóbb, de amikor szükség van rá, akkor felemelkedik.”

Ronaldo kapcsán Arthur megemlítette, hogy kulcsfontosságú volt számára a portugál, hogy beilleszkedjen a Juventusba, hiszen egy az anyanyelvük. Arthur azonban elismeri, hogy retteg a kora reggeli edzésektől és a könyörtelen elkötelezettségtől, amelyet a 35 éves aranylabdás csinál.

“Tudtam, hiszen az emberek beszélnek róla, kicsi a futball világa, és mesélnek róla. Elmondják mit művel, de amikor mindezt közelről látod, lenyűgöz. Vannak napok, amikor hajnali kettőkor visszatérünk, mert későn játszottunk, és elkezd edzeni. Viccelődve néha mondom neki, hogy te beteg vagy.”

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Leave a Reply