Újabb korábbi játékosát csábítaná haza a Barcelona

Roberto sérülését követően egyedül Sergino Dest marad a jobbhátvéd pozícióján, így a Barcelona kénytelen alternatívák után nézni.

ALTACH, AUSTRIA – AUGUST 12: Mateu Morey Bauza of Dortmund (R) in action with Mario Stefel of Altach during the pre-season friendly match between Borussia Dortmund and SC Altach at Cashpoint Arena on August 12, 2020 in Altach, Austria. (Photo by Daniel Kopatsch/Getty Images)

Mateu Morey jelenleg 19 éves, 2019 nyarán, szerződésének lejártát követően csatlakozott a Dortmundhoz, abban a reményben, hogy itt megkapja azt a játékmennyiséget, amelyre Barcelonában akkor nem sok esélyt látott.

Lucien Favre azonban nem adta meg neki a rendszeres játéklehetőséget Dortmundban, még az ifistákhoz is vissza lett küldve pár meccs erejéig, így nem csoda, hogy keresi a kiutat a német klubból.

A Barcelona Eric Garciához hasonlóan szeretné előkészíteni a transzfert a fiatal játékos számára. Kérdés azonban, hogy jó választás-e egy olyan fiatal, aki a Dortmund csapatában mindössze perceket kapott?

Fotó: Twitter / Barcacentre

Forrás: fichajes.net
Borítókép: theyellowwall.net

Leave a Reply