Rooney a Barcáról álmodozott, de közelebb állt a Real Madridhoz

Tíz évvel ezelőtt, négy nappal a 25. születésnapja után, Wayne Rooney a távozás gondolatával játszadozott. A klub akkoriban engedte el Carlos Tévezt és Cristiano Ronaldót is, éppen ezért az angol sztár szerette volna tudni, mik a tervek, hogy újjáépítsék magukat.

A klub nem győzte meg őt, azonban Sir Alex Ferguson közbelépésének köszönhetően két nappal később meggondolta magát, és aláírt egy új ötéves szerződést. De mi történt abban a 48 órában? A csatár valóban közel állt a Manchester United elhagyásához? Álmodozott Guardiola Barcelonájáról, de a Real Madrid közelebb volt. Minderről és még sok minden másról beszélt a United Podcast-ban.

Lehetséges költözés Spanyolországba: “Abban a két napban közel álltam ahhoz, hogy végül Spanyolországba kössek ki. Ideális esetben szívesen elmentem volna Barcelonába, de sokkal valószínűbbnek tűnt, hogy a Real Madridban kötök ki. Emlékszem egy nap arra gondoltam, hogy a Barcában focizom és Messi, Xavi, Iniesta és Busquets fut mögöttem. Akkor Messi nem úgy játszott, mint most, sokkal inkább a széleken volt. Úgy gondoltam, tökéletesen beleillenék a csapatba.”

A Chelsea és a Manchester City érdeklődése: “A José Mourinho irányította Chelsea szeretett volna engem leigazolni. A Real Madrid, a Barcelona és a Manchester City is érdeklődött irántam, de soha nem voltam ahhoz közel, hogy a City-be igazoljak. Ugyan voltak pletykák, de a Barca, Real és a Chelsea érdeklődése komolyabbak voltak.

Forrás: as.com
Borítókép: as.com

Leave a Reply