Simeone: Griezmann legendává vált volna, ha nem távozik

Az Atlético Madrid edzője, Diego Simeone nem tagadja, hogy továbbra is nagyon kedveli egykori játékosát, Antoine Griezmannt.

Griezmann 2019 nyarán hagyta el az Atléticót a Barcelona kedvéért. A francia válogatott sztárja azonban eddig nem teljesítette a várakozásokat a Barcában. Ezen a hétvégén a Barca és az Atlético találkozik a La Ligában. Simeone pedig szót ejtett korábbi játékosáról is.

“Megértem Griezmann lépését, mert Bajnokok Ligáját akart nyerni, ehhez pedig úgy gondolta, hogy a Barcába kell igazolnia. Azt hiszem úgy gondolta, hogy ott sokkal több címet nyerhet. De mindannyian tudjuk, hogy a Barcában a sorrend Messi, Messi, Messi, Messi ….. Messi. Aztán Suárez, Piqué és Griezmann. Az előző szezonban csak a negyedik vagy az ötödik fontos láncszeme volt a csapatnak.”

“Ha a Barca megnyeri a Bajnokok Ligáját, az újság címlapjai mindig Messiről fognak szólni. Ha Griezmann nem hagyta volna el az Atléticót, legendává vált volna, nagyobbá, mint én. Tudtam, hogy ez fog történni vele, hogy gondjai lesznek az alkalmazkodással. Az Atléticóban Griezmann volt az Isten. Barcában herceg vagy gróf lehet csak” – mondta Simeone.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Transfer News/Twitter

Leave a Reply