Guardiola: Azt akarom, hogy Messi Barcelonában fejezze be a karrierjét

Lionel Messi továbbra is kapcsolatban áll a Manchester City-vel. Pep Guardiola azonban továbbra is azt állítja, hogy azt szeretné, ha az argentin Barcelonában maradna.

Josep Guardiola vezetőedző két évvel meghosszabbította szerződését a Manchester City labdarúgócsapatánál. A klub honlapján csütörtökön jelentették be, hogy a manchesterieket 2016 óta irányító spanyol szakember 2023 nyaráig érvényes megállapodást írt alá. Ezt sokak szerint Messi érkezését is közelebb hozhatja.

“Leo Messi a Barcelona játékosa, és ha valaki a véleményemet kérdezi, akkor elmondhatom, hogy olyan ember vagyok, aki rendkívül hálás a Barcelonának azért, amit játékosként tettek értem, abszolút mindent megadtak nekem a kezdetektől fogva. Tehát azt szeretném, ha Messi ott fejezné be a karrierjét. Ez az amit akarok. Barcelona rajongóként azt szeretném, ha Leo pályafutása ott érne véget.”

“De ebben a szezonban lejár a szerződése, és utána nem tudjuk, mi fog történni és mit akar. Jelenleg a Barcelona játékosa, és az átigazolási piac csak júniusban vagy júliusban nyílik meg, így addig a saját mérkőzéseink a fontosak. Nem tudok erről mást mondani” – mondta Guardiola.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: barcacentre/Twitter

Leave a Reply