15 éve történt – Ronaldinhót állva tapsolta a Real Madrid közönsége

A futballtörténelem egyik legtöbbet emlegetett pillanata. A nap, amikor Ronaldinho az egyik legnagyobb elismerésben részesült, hiszen az ősi rivális, Real Madrid szurkolói állva tapsolták.

2005 november 19-én történt az eset, amikor minden idők egyik legnagyobb kapusa, Iker Casillas egyszerűen tehetetlen volt a brazil zseni ellen. A Real Madrid rajongóinak ezrei tapsolták Ronaldinhót azon az estén. Dinho aznap este elképesztően játszott. Úgy bújt át a védők között, mint még soha.

A 25 éves játékos két remek egyéni gólt szerzett, és a Barcelona legyőzte legnagyobb riválisát. A Real Madrid játékosai tehetetlenül és félve nézték, amit Ronaldinho művelt, miközben megpróbálták kitalálni Dinho következő lépését.

Ronaldinho később elismerte, hogy nem is vette észre, hogy a Real Madrid szurkolói őt tapsolják.

“Nem, abban a pillanatban nem jöttem rá. Eszembe jutott amikor megérkeztünk az öltözőbe, hiszen mindenki erről beszélt, és elmentem megnézni a tévében. A gólszerzés öröme és az ünneplés miatt nem vettem észre az ovációt. Különleges. Csak néhány játékosnak volt ilyenben része” – mondta Ronaldinho.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Leave a Reply