Amikor Peter Crouch legszívesebben megütötte volna Marcelót

Peter Crouch beismerte, hogy “soha nem akart még annyira megütni valakit”, mint Marcelót, miután a 2011-es Bajnokok Ligája összecsapáson a brazil miatt állították ki.

A 39 éves játékos ekkor már másodszor fordult meg a Tottenham színeiben, és a Real Madrid elleni első meccsen a negyeddöntőben Marcelóval csapott össze. Crouch mindössze 15 percet töltött a pályán a Santiago Bernabéuban, majd kiállították.

“Az öltöző a stadion alatt van, és hallani lehet a szurkolókat. Ülök az öltözőben, törölközővel a fejemen, és gól után gólt hallok, arra gondoltam, ez rajtam múlt. Van egy kis mentségem, amikor a lapokat vizsgálom. Az első jogos volt, izgatott voltam, így ezt el tudom fogadni a játékvezetőtől. Ez Sergio Ramos ellen történt.”

“A másodiknál blokkolni akartam egy labdát Marcelóval szemben, de nem értem hozzá. Felugrott a levegőbe és meggördült, van egy kameraállás ahol jól látható, hogy a játékvezetőre néz és ünnepel, amikor felmutatják nekem a piros lapot.”

“Soha életemben nem akartam még úgy megütni valakit, mint őt! Számukra ez a győzelmet jelentette. Meg is nyerték a mérkőzést, naiv voltam, hogy hagytam magam belesodorni ilyen hibákba.”

A Real Madrid 4-0-ra nyert a Spurs ellen a Bernabéuban, majd a visszavágón 1-0-ra nyertek.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Leave a Reply