Luis Fabiano: “Kaptam ajánlatokat a Barcelonától és a Real Madridtól is!”

Luis Fabiano korának egyik legeredményesebb támadója volt, a Sevilla-szurkolók a mai napig jó érzésekkel gondolnak vissza brazil csatárukra. Óriási tehetsége a nagy klubok figyelmét sem kerülte el, melyről most egy interjúban beszélt.

“Amikor csúcsformában voltam a Sevillában, kaptam ajánlatokat a Barcelonától és a Real Madridtól is. Az elnök akkor azt mondta, hosszabbítsak és jövőre elmehetek.”

“Rá egy évre majdnem a Milanhoz kerültem, igazából már minden kész volt. Az elnök azonban felrúgta az egyezséget és még több pénzt kért tőlük. Végül emiatt Ibrahimovicot vették meg. Ezzel az én karrierem is derékba tört. Elszenvedtem egy sérülést, majd 2011-ben hazatértem a Sao Paolóba.”

Luis Fabiano sevillai időszaka mesébe illőnek tűnhetett, hiszen 225 meccsen 104 gólt is szerzett. Nem volt azonban minden fenékig tejfel, melyre így emlékezett vissza:

“Monchi sokáig követett engem, mielőtt leigazolt. Eleinte rosszul éreztem magam, nem kaptam elég lehetőséget, nem kedvelt a menedzser. Az UEFA-kupa döntő előtt beszéltem Monchival, hogy távozni szeretnék. Akkor ő azt mondta, nem mehetek el, töltsem ki a szerződésem. Abban a fináléban gólt szereztem, majd együtt kezdtem fejlődni és növekedni a Sevillával.”

Forrás: sport.es
Borítókép: Twitter / Luis Fabiano

Leave a Reply