Folytatná a tisztogatást Koeman – 5 játékostól is megválna télen

Érkezésekor Ronald Koeman masszív tisztogatást és erős vérfrissítést ígért, reformot hirdetett, amit nem tudott tervei szerint végigvinni. A Barcelona gyenge anyagi helyzete miatt be kellett látnia, hogy nincs módja arra, hogy a csapat felét elküldje a klubtól.

A tervei azonban változatlanok, télen pedig a korábbi terveihez hűen újabb játékosokat bocsájtana áruba azért, hogy kiszemeltjeit megszerezze. Eric Garcia és Memphis Depay számítanak a legszűkebb prioritásnak, mellettük Gigi Wijnaldum leigazolását tervezi a holland tréner.

Ennek érdekében Koeman télen szívesen megválna Junior Firpótól, Carles Alenától, Samuel Umtititől és Martin Braithwaite-től is. Firpo és Umtiti iránt nyáron is voltak puhatolózások, azonban Alena és a dán csatár eladása nehezebb dió lesz a katalánok sportvezetése számára.

A fenn említett játékosok mellett jó ajánlat esetén elgondolkodnának Ousmane Dembélé eladásán is, aki egyre jobb formába lendül a sérülését maga mögött hagyva. Érte a Manhester United a legélénkebb érdeklődő.

Forrás: football-espana.net
Borítókép:

Leave a Reply