Piqué: Felháborító, hogy a klub pénzt költött a kritizálásunkra!

Gerard Piqué a La Vanguardia-nak adott interjújában beszélt a szerződéshosszabbításáról és a “Barcagate” ügyről is, melyben a vádak szerint a klub pénzt fizetett egy külsős cégnek, hogy rossz színben tüntessenek fel néhány játékost és Bartomeu ellenfeleit a közelgő választásokon.

A Barca veterán középhátvédje kedden három társával együtt hosszabbított a klubbal, a helyzet azonban korántsem felhőtlen. A szókimondó játékos most beszélt az őt frusztráló kérdésekről is.

“Felháborító, hogy a klub arra adott ki pénzt, hogy minket kritizáljon!” – utalt a korábban történt eseményekre, ahol a vádak szerint pénzt fizetett a klub az I3 Ventures cégnek, hogy a közösségi médiában besározza a játékosokat, többet közt Piquét és Messit is. “Ez a szervezet még mindig dolgozik, csak a háttérben.”

“Kizárólag a klub iránt érzett elkötelezettségem miatt hosszabbítottam. Számomra rengeteget adott az FC Barcelona, ezért segítek a nehéz időkben.”

“Számomra nem tűnt logikus lépésnek Valverde menesztése. Két bajnoki címmel a háta mögött, a bajnokságban is jól álltunk, mégis mennie kellett.”

“Sajnálom, hogy olyan legendák nincsenek a klubnál, mint Xavi, Guardiola, Puyol vagy Valdés. Ők a történelmünk részei, meg kellett volna tartani ezeket a nagy neveket!”

Forrás: sport.es
Borítókép: Twitter / Anass

Leave a Reply