Luka Jovic akár 6 hónapra is börtönbe kerülhet!

Egy szerb újságra hivatkozva hozta le a Marca a bombahírt, miszerint a királyiak játékosát, Luka Jovicot akár hat hónap börtönre is ítélhetik szülőhazájában, mivel az év elején megsértette az ottani karanténszabályokat.

Az eset áprilisban történt, amikor a szerbet egyedüliként hazaengedte a Real Madrid anyaországába, hogy ott töltse a bajnoki szünetet. Jovic ezalatt az idő alatt ahelyett, hogy a törvényeknek megfelelően otthon ült volna karanténban, ő bulizni ment más szerb válogatott játékosokkal karöltve, hogy az egyikük barátnőjének születésnapját ünnepeljék.

A játékosok viselkedését a szerb miniszterelnök, Ana Brnabic is nyilvánosan kritizálta, az ellenük indított eljárás pedig azóta folyik.

A botrány kirobbanásakor még 3 éves börtönről és több ezer eurós bírságról volt szó, azóta ezek a híresztelések finomodtak, és a legfrissebb infók szerint egy hat hónapos elzárás lehet a legvalószínűbb.

Ezen hírek ellenére erősen kérdéses, hogy tényleg börtönbe kerül-e Jovic. Minden bizonnyal megállapodnak egy vaskos bírságban és az ügyet lezárják majd.

Forrás: football-espana.net
Borítókép: marca.com

Leave a Reply