Újabb botrány Valenciában: Geoffrey Kondogbia kitálalt

Egyre inkább szorul a hurok a Valencia vezetése körül. A Peter Lim elleni közharag már hónapok óta nyilvánvaló, azonban most Geoffrey Kondogbia egy nyilatkozatával okot adott a szurkolóknak arra, hogy a másik nagy nevet, Anil Murthy-t is megutálják.

marca.com

A francia középpályás szavaival élve az elnök “becsapta őt és edzőjét, ezzel tönkretéve egy ambiciózus jövőképet”. Ezt a “kedves” üzenetet a közösségi médiában hozta nyilvánosságra a játékos.

A dolog hátterében az áll, hogy az átigazolási időszak utolsó napján jött egy ajánlat a francia játékosért. Miközben Kondogbiának a klub azt kommunikálta, minden rendben van és lesz lehetősége távozni, a háttérben közel sem ez volt a helyzet. Az elmondottak szerint Murthy pénzéhsége miatt többet akart kicsikarni az ügyletből, ami végül kútba esett.

Ez a nyilatkozat csak olaj volt az eddig is szép lánggal lobogó tűzre. A Garay-al történt kellemetlen eset után nemrégiben Javi Gracia is kritikával élt az elnökség felé, miszerint a beígért erősítésekből semmi sem valósult meg.

Anil Murthyt a szurkolók már az utcán is inzultálják, ő és az elnökség többi része pedig csak akkor szólal fel, amikor nagyon muszáj.

Ez egy nagymúltú, komoly futballtörténelemmel rendelkező klub, amit ez az elnökség a csőd szélére juttatott. A játékosok, a szurkolók és az edzők is kétségbeesetten próbálják menteni a menthetőt, azonban közel sem biztos, hogy felszínen tudják tartani a süllyedő hajót. Szinte bizonyos, hogy csak akkor menekülhet meg biztosan a klub, ha valakinek sikerül kivásárolnia ezt a vezetést a tulajdonrészéből.

Forrás: marca.com
Borítókép: Twitter / SER Deportivos Vale

Leave a Reply