A Real Madrid alternatívái arra az esetre, ha Haaland nem érkezne

Erling Haalandot már régóta figyelemmel követi a Real Madrid, és jövő nyáron ismét megpróbálkozik a norvég csodacsatár szerződtetésével.

Haaland ontja a gólokat a Borussia Dortmund és a válogatott színeiben is. Ez arra késztette a Real Madrid vezetőségét, hogy komolyan mérlegeljék a leigazolását. A norvég csatár szerződtetése nagyobb prioritás lehet, mint a francia Kylian Mbappé megszerzése.

A Real Madridnak azonban nem szabad kizárólag Haalandra összpontosítania, így több alternatívát is mérlegelnek.

Harry Kane: A Tottenham angol labdarúgója mindig is kapcsolatban állt a Real Madriddal, mivel Benzemával hasonló a játékstílusuk, mindemellett rendkívül gólérzékeny is a Premier Leaguéban.

Romelu Lukaku: A belga csatár az elmúlt szezonban az európai labdarúgás egyik legjobb csatárává nőtte ki magát az Inter csapatában. A Manchester Unitedben nem érezte jól magát, ezért döntött a váltás mellett, azonban a Real Madrid mindig is szeretett volna egy ilyen támadót.

Lautaro Martínez: Az Internazionale másik támadója, aki nem egy tipikus csatár, jobban teljesít egy támadó előtt, de ha figyelembe vesszük, hogy Benzema sem közönséges csatár akár még őt is szerződtetheti a Real Madrid. Ugyan a nyáron a Barcelona mozgatott meg minden követ, hogy megszerezze az argentin csatárt, nem váltak be a számításaik, így maradt Olaszországban.

Forrás: fichajes.net
Borítókép: fichajes.net

Leave a Reply