Barnett: Bale szereti a Real Madridot

Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke elmondta, hogy a walesi futballista ismét mosolyog, és egy hosszú nehéz időszak után újra jól érezheti magát.

“Szeret a Tottenhamben játszani. A legfontosabb az, hogy újra mosolyog, és élvezi az életet. Számos ajánlata volt, amelyek nem voltak megfelelőek számára. Amikor a Tottenham jött, tudta, hogy ez a helye sút számára. Rosszul érezte magát, de most újra boldog lehet. Megérdemli” – mondta Barnett a Sky Sportsnak.

Médiaszerep: “Spanyolországban és Angliában a sajtó valóban arra törekszik, hogy lebontsa a szupersztárjait. Ahelyett, hogy büszkék lennének rájuk, és kiállnának mellettük. Nevetséges dolgokra figyelnek fel, mint például azért szenved, mert nem tud spanyolul. Olyan írta, aki semmit nem tud, mert igenis beszél spanyolul.”

Golf: “A labdarúgók többsége szereti a golfot és játszik is. Sok futballista szerepel a menetrendemben, és többségük rendszeresen pályára lép. Ez a legnevetségesebb dolog, amit életem során hallottam. Emlékszem, amikor Brian Lara rekordot akart dönteni és reggel hatkor felkelt golfozni, mert az megnyugtatta az elméjét. Később pedig pályára lépett.”

Madridi szakasz: “Gareth egyáltalán nem hibázott. Nagyszerű karriert futott be ebben a hét évben. Végül minden rosszra fordult, de legtöbbször jó volt. Szereti a Real Madridot és a várost is.”

Forrás: as.com
Borítókép: as.com

Leave a Reply