Luka Modric: Zidane lehet a Real Madrid Fergusonja

Luka Modric leült egy hosszú interjúra az El Partidazo de Cope rádióval, amiben sok témát érintettek Rafael Benitez-től egészen Vinicius Juniorig.

Gareth Bale
“Régóta játszom együtt Bale-el. Egy nagyon félénk srác. A sajtó nagyon rosszul ítélkezik az elmúlt évek után, de nem szabad elfelejtenünk azt, amit adott. Az öltözőben nem voltak problémái, spanyolul beszélt mindenkivel.”

“Az emberek gyorsan elfelejtik mit tett Bale. Gareth nem sokat szocializálódott, de az öltözőben jól el volt mindenkivel. Sajnálom, hogy már sokan elfelejtették mit is tett.”

Edzők Madridban – Mourinho, Ancelotti, Benitez, Zidane
“Mourinho kulcsfontosságú volt a Real Madridba szerződésem során. Sajnálom, hogy csak egy évig dolgoztam vele. Mindig hálás leszek Mourinhónak, amiért lehozott a Real Madridba. Kemény és erős, de őszinte és mindig az arcodba mondja az igazat.”

“Ancelotti egy igen zseniális edző. Emellett nagyszerű ember. Nagyon jól játszottunk vele. Két csodálatos évünk volt együtt, megnyertük a bajnokságot és a kupát is, remekül futballoztunk. Még mindig beszélek vele időnként.”

“Benítez nem teljesített jól Madridban, de ettől függetlenül remek edző. Nem minden edző lesz sikeres ahova érkezik. Semmi problémám nem volt vele.”

“Zizou a csúcs. Amit velünk tett ezekben az években, az megismételhetetlen. Az emberek még mindig nem értékelik őt.Ő az egyik legjobb! Szeretném, ha az egész világ érinthetetlennek látná őt Madridban.”

“Amikor tévét vagy rádiót hallgatok állandóan csak a panaszt vagy a kritikát hallom Zidane-nal szemben. Van néhány olyan kritika, aminek nincs is értelme. Ő az ideális edző a Real Madrid számára. Zidane olyan lehet, mint Ferguson vagy Wenger Angliában.”

Visszavonulás a Real Madridból
“Persze, természetesen szeretnék a Real Madridnál maradni, de ez nem csak rajtam múlik. Azt hiszem, még mindig tudok bizonyítani és úgy érzem, tudnék még pár évig ezen a szinten játszani. Ez a klubtól és az edzőtől is függ, meglátjuk fontosnak tartanak-e majd még engem. Szeretném itt befejezni a pályafutásom, de nem szeretnék problémát okozni.”

“35 éves korom ellenére nagyon jól érzem magam, erősnek érzem magam, és úgy gondolom, hogy ezen a szinten folytathatom. Szeretném megújítani a szerződésem, és ha lehetséges, akkor innen szeretnék visszavonulni.”

“A Real Madrid és én jó kapcsolatot ápolunk. Biztos vagyok benne, hogy meg fogunk tudni állapodni valahogy. Madrid az otthonom, ez a kilencedik szezonom, és nagyon boldog vagyok itt. Meglátjuk mi lesz. Még nem beszéltem az elnökkel.”

“A családom és én imádjuk Madridot. Szeretnénk itt élni a karrierem után. Ha döntenem kell, akkor csak a Madrid!”

Eden Hazard és Vinicius
“Hazard számára ez most egy nagyon kényelmetlen helyzet. Egy remek játékos, amit be is fog hamarosan bizonyítani. Eddig a sérülések gátolják, de amikor egészséges volt, megmutatta, hogy fontos játékos. Szükségünk van rá.”

“Hazard a világ egyik legjobbja, biztos vagyok benne, hogy ebben az évben megmutatja, ha a sérülések nem akadályozzák meg, hogy milyen minőséget is képvisel. Bebizonyítja, hogy megéri azt a pénzt, amit a Real Madrid fizetett érte.”

“Az edzéseken Vini rengeteg gólt szerez, óriási tehetség, csak dolgoznia kell. A minap is gólt szerzett, nem kell senkivel sem törődnie csak magával, hiszen egy elképesztő tehetség.”

Forrás: managingmadrid.com
Borítókép: managingmadrid.com

Leave a Reply