Szabadon igazolhatók álomcsapata: A legerősebb ingyenes kezdőtizenegy Európában

Az átigazolási szezont hamarosan véget ér, azonban több olyan sztárjátékos is van, akinek korábbi szerződése lejárt, új csapatát azonban még nem találta meg. Belőlük állítottunk össze egy kezdőcsapatot a Marca segítségével. Őket bármely klub megszerezheti nulla euróért, amennyiben a személyes feltételekben egyezségre jutnak velük.

Edinson Cavani – Jelenleg 20 millió eurós piaci értékével ő a legkeresettebb szabadügynök. Hiába érdeklődött iránta az Atlético, Benfica és a Real Madrid is, végső állomását nem találta meg. Eddig.

Daniel Sturridge – Az angol válogatott játékos szerződése lejárt a Trabzonspornál, 31 évesen azonban egyelőre nem tudott visszakerülni a futball vérkeringésébe.

Mario Götze – 2014-ben nyert egy világbajnokságot a németeknek, most azonban lejár a szerződése élete klubjával, a Dortmunddal. Még mindig csak 28 éves, a pletykák szerint a Bayern gondolkodik a visszacsábításában.

José Callejon – 33 éves korára klublegendává vált Nápolyban, azonban most onnan is távoznia kell. Valószínűleg visszatér Spanyolországba, ahonnan a Granada a legélénkebb érdeklődő.

Ezen játékosokon kívül helyet kapott még a csapatban Luca Zidane, Daniel Schwaab, Benat Etxeberria, Nathaniel Clyne, Johan Cabaye, Samir Nasri, és a Valenciából kirúgott Ezequiel Garay is.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Leave a Reply