Bale: Nem érdekel, mit mondanak, a családom és én tudom, hogy ki vagyok

Gareth Bale a Real Madridból való távozása után visszatért a Tottenhamba, és Jonathan Barnett vitatott kijelentései után a walesi támadó kijelenti, hogy sajnálja, hogy elhagyta a Királyi Gárdát. A Spanyolországban eltöltött hét év ismeretében, és az utóbbi időben kapott kritikák ellenére úgy érzi ott nőtt fel.

“Nem, nem bánok meg semmit. Csak focizni akarok, ennyit tudok csinálni, minden más, amit mondanak kívülről, az engem nem érint. Mint mondtam, nem bánom amit tettem. Tudom, hogy mit gondolok magamról és a családomról, nagyon jól tudom, ki vagyok, csak ez érdekel engem” – mondta egy interjúban a 31 éves labdarúgó.

“Nyilvánvaló, hogy egy másik kultúrába, egy másik országba való költözés az embert megváltoztatja, és ezt nem futballistaként mondom neked. Meg kell tanulnod szembenézni olyan helyzetekkel, amelyekben részt veszel, és nyilvánvalóan óriás nyomás van rajtad és voltak akik kifütyültek. Megtanultam ezeket a dolgokat kezelni, hogy ne vegyem túl komolyan, vagyis magamra.”

“Amikor egy új csapathoz érkezel, azt akarod, hogy jól játssz, minél többet segíts a csapatnak. Egy remek együttesünk van, amely nagyon jól teljesít. Nyilvánvalóan amióta elhagytam a klubot folyamatosan fejlődtek, bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, új stadionjuk van, és minden évben egyre jobban teljesítenek a bajnokságban.”

“Csak játszani akarok, újra felvenni a Spurs mezét. Nagyon nagy csalódás, hogy a szurkolók nem lesznek ott az első meccsemen, mert úgy érzem, hogy hihetetlenül jól fogadták volna.”

Forrás: as.com
Borítókép: as.com

Leave a Reply