Döntött Take Kubo sorsáról a következő szezont illetően a Real Madrid

Kár lenne vitatni, hogy a japán játékos a Mallorca egyik legjobbja az idei szezonban. A Real Madrid jól menedzseli fiataljait az utóbbi időben, így Kubo esetében sem várhatunk kevesebbet tőlük. A királyiak meg is hozták a döntést a játékost illetően.

Kubo nem fog visszatérni Madridba a szezon végeztével, viszont szeretnék, ha előrelépne a karrierje, ezért egy olyan kölcsöncsapatot keresnek majd neki, amely érdekelt valamelyik európai kupasorozatban.

A japán tehetség fejlődése megkérdőjelezhetetlen, így az előrelépését biztosítania kell a madridiaknak. A habfehérek célja, hogy Spanyolországon belül tudják kölcsönadni, hogy a honosításhoz szükséges tartózkodása ne szakadjon meg. Persze szóba került például Németország is, mint lehetséges célállomás, de ez csak a B-terve lesz a Madridnak.

Ezzel a kör leszűkült, a La Ligában négy olyan csapat van, melynek reális esélye van, hogy Kubo-t a soraiban tudja jövőre. A Sevilla, a Getafe, a Villarreal és a Real Sociedad a legesélyesebbek, de a Valenciát sem szabad kizárni. Martin Ödegaard sikeres kölcsönjátékán felbuzdulván azonban talán a Sociedad indul pole-pozícióból, amennyiben igényt tartanának Takéra.

Forrás: fichajes.net
Borítókép: Twitter / MAJ

Hozzászólás