A Juventus további játékosokat vonna be a “Pjanic-Arthur” barterbe

A tegnapi orvosi vizsgálatok lezajlása után gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy létrejön a Barca-szurkolók rémálma, azaz a Pjanic-Arthur csereügylet.

Szinte mindenben megegyezett már egymással a két klub, mindössze egy ellentmondást kell még feloldani. Pjanic értéke 60 millió euró, Arthuré pedig 70. A Juventusnak tehát további 10 millió eurót kellene kiperkálnia a katalánoknak, azonban a zebrák ezt inkább további játékosok bevonásával oldanák meg.

Az ügylet lezárása érdekében a Juventus több Primavera-csapatbeli játékost kiajánlott a Barcelonának. A legesélyesebb név egészen tegnapig Pablo Moreno volt, azonban a fiatal spanyol egyezségre jutott a Manchester Cityvel, így ő kiesik a képletből.

Rajta kívül a következő fiatalok kerültek szóba: Marco Olivieri (csatár, 20), Nicolo Fagioli (csatár/középpályás, 19), Hamza Rafia (támadó, 21), illetve Wesley (jobbhátvéd, 20).

Talán Wesley lehet, aki leginkább ileszkedne a Barcelonába, mivel a katalánoknál egyébként is bizonytalan a jobbszélső pozíció. Ami nagy hátránya a brazilnak, hogy képviselője az a Mino Raiola, akivel a Barca nem ápol felhőtlen viszonyt.

Forrás: sport.es
Borítókép: juventus.com

Hozzászólás