William Carvalho megegyezett a Leicesterrel – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban szereplő Leicester City megegyezett a Real Betis Európa-bajnok középpályásával, William Carvalhóval.

A koronavírus okozta kényszerszünet alatt a Leicesternek volt ideje, hogy megtalálják a tökéletes személyt a középpálya megerősítésére. Úgy tűnik, hogy a választásuk a Real Betis portugál motorjára, William Carvalhóra esett, akit az egyik legfontosabb célpontként jelölt meg az angol klub a nyári transzferidőszakra.

Sajtóértesülések szerint a játékos és a Leicester már mindenben megegyezett, már csak a kluboknak kellene dűlőre jutniuk, noha az angolok a közelében sem járnak annak, mint amit a Betis szeretne. Nem csoda, hogy hosszas alkudozás van kialakulóban, hiszen a transzfer összegének egy része a középpályás egykori klubjánál, a Sportingnál landolna, a Betis pedig szeretne jól kijönni ebből az üzletből.

2018-ban az andalúz klub 16 millió eurót csengetett ki a Sportingnak, ami csupán a játékjogok 75%-át fedezte, a maradékot pedig különböző bónuszokban juttatta el a portugál klubnak.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Hozzászólás