Ez a játékos kerülhet Barcelonába a Pjanic-deal farvizén

Hetek óta tart az az egyezkedés a Juventus és Barcelona között, ami Miralem Pjanic Katalóniába költözését segítené elő. Ennek érdekében sok opció felvázolódott, az esetleges csereügyleteket tekintve. Az egyik ilyenben még Matthijs de Ligt is szerepelt.

Ez a vonal azonban elapadt, klubhoz közeli hírforrások szerint a Barca egyáltalán nem tervez lépéseket tenni de Ligt irányába ebben a transzferablakban. Ezt erősíti meg az is, hogy a holland kijelentette, maradna Torinóban. Arról nem is beszélve, hogy gigászi fizetését most nem tudná megadni neki a Barca.

Az új slágertéma Mattia de Sciglio lehet, aki abban az esetben kerülhet a Barcelonához, ha a blaugrana megválik bekkjétől, Nelson Semedótól. A klub nyitott lenne az eladására, ugyanis Sergi Robertoval képzelik el a jobbszélt, mögé érkezne de Sciglio.

Az olasz is érdekelt a váltásban, egyértelmű előrelépésként tekint a Barcelonára, arról nem is beszélve, hogy erősen szimpatizál Quique Sétien filozófiájával.

De Sciglio érkezésével egy nemzetközi szinten is tapasztalt jobb bekkel lenne gazdagabb a Barcelona, kérdés azonban, hogy tudna-e érdemben posztriválisa lenni Sergi Robertónak. Arról nem is beszélve, hogy a transzfer létrejötte gyakorlatilag kettévágná Wagué visszatérését a katalánokhoz.

Forrás: sport.es
Borítókép: Twitter / Mattia de Sciglio

Leave a Reply