Marcelo: Tudok a Juventus érdeklődéséről

A brazil balbekk az Instagramon fejtette ki gondolatait a távozásával kapcsolatban, illetve beszélt a két fiatal brazilról Viniciusról és Rodrygóról, illetve Hazardról is. Mindezt egy Fabio Cannavaroval történő beszélgetés során.

Marcelo nehéz helyzetbe került Madridban, ugyanis Ferland Mendy érkezésével kiszorult a kezdőből, ebből következően pedig egyre több pletyka szól a távozásáról.

Nem szeretnék távozni, és úgy gondolom, a Real Madrid sem tervezi az eladásom.

A madridi pályafutásom egy igazi sikersztori, nagyon szép időt töltöttem a Bernabeuban.

Nem igazán érdekel más csapatok érdeklődése, a Juventuséról azonban többször is hallottam. Két éve majdnem követtem Cristianót, és hozzájuk igazoltam, de akkor máshogy alakult.

Hazard jó teljesítményre képes itt nálunk, sajnálom, hogy ez a sérülés keresztbe törte az idényét, azonban hamarosan visszatérhet!

Ő egy kiemelkedő játékos. Az teszi különlegessé, hogy milyen gyorsan képes döntéseket hozni, és bánni a labdával.

Vinicius csak úgy berobbant a köztudatba, elképesztő amit művel! Látszik, hogy futsalozott, nagyon gyorsan képes cselezni, és csak úgy ragad a labda a lábához. Robinhora emlékeztet, csak ő gyorsabb.

Rodrygo fiatal kora ellenére nagyon nyugodt. Olyan, mintha 10 éve a csúcson lenne. Neki, és Viniciusnak is azt tanácsoltam, hogy maradjanak nyugodtak, eljön az ő idejük.

– Marcelo

Forrás: marca.com
Borítókép: Twitter / Managing Madrid

Leave a Reply