A Barca elhappolhatja Sancho-t a Real orra elől

Katalán tudósítások alapján az FC Barcelonánál előtérbe került Jadon Sancho leigazolása, aki a Neymar-transzfer meghiúsulása esetén költözhetne a Nou Campba.

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek szinte teljesen elvágják azokat a szálakat, melyek a Barcelonát és Neymart kötik össze, mivel a horribilis átigazolási díját egészen biztosan nem tudják majd kifizetni. Abban az esetben maradhat a kalapban a brazil, ha a Ligue 1 szezon befejezésének következtében tudnának csökkenteni az átigazolási díján. Ebben közrejátszhat az is, hogy Neymar elutasította a PSG fizetéscsökkentési kérelmét.

Amennyiben viszont az egyre valószínűbb forgatóköny állja meg a helyét, azaz Neymar nem költözik vissza Katalóniába, abban az esetben más irányba kell fordulni a Barcának, és itt jöhet a képbe Jadon Sancho.

A Dortmund nemrégiben éppen Sancho pótlásának ügyében érdeklődött Ansu Fati helyzetéről, és a források szerint ezen tárgyalások során került szóba az angol Katalóniába költöztetése is.

A Borussia 130 millió eurót kérhet Sancho játékjogáért, és habár jelenleg a Manchester United a legélénkebben érdeklődő klub, a Real Madrid is régóta figyeli. Ezzel a lépéssel a Barcelona mindkét klubnak keresztbe tenne.

Közel sem biztos azonban, hogy ez a vonal egyáltalán több puszta pletykánál, ugyanis a mundodeportivo.com saját forrásokra hivatkozva homlokegyenest ellent mond a Sport értesüléseinek. Ők állítják, hogy a Barcelona egyáltalán nem tervez lépéseket tenni Sancho felé, azzal érvelve, hogy egy akkora licitháború bontakozik ki az angol játékos kegyeiért, amibe a katalánok nem kívánnak beszállni.

Forrás: sport.es, mundodeportivo.com
Borítókép: Bundesliga English / Twitter

Leave a Reply