Wenger megsértődött volna?!

Cesc Fabregas elismerte, hogy 2014-ben szeretett volna visszatérni az Arsenalhoz, azonban a klub nem várta őt vissza.

(Photo by Adam Davy – PA Images via Getty Images)

“Az ügynököm beszélt Wengerrel, viszont nem igazán kaptunk választ, majd egy hétig kellett várnunk, hogy megtudjuk az Arsenal döntését” – mesélte Cesc.

Arséne Wenger mindig kifogta a fiatal tehetségeket, ehhez nagyon jó érzéke volt, s fel is építette őket. Így volt ez Fabregas esetében is, aki egy idő után megelégelte, hogy nem nyer semmit az Arsenal színeiben, és minden bizonnyal nem is látta a fényt az alagút végén, így visszatért nevelőegyesületéhez az FC Barcelonához. Árulás? Földön fekvő csapatot ha elhagy egy csapatkapitány, az még inkább nagyobb gödörbe sodorja azt. Nehéz eldönteni, hogy a játékos ilyenkor a saját érdekeit tartsa szem előtt, vagy nézze azt is, hogy a Barca csapatával a kispadon is több címet nyerhet, mint az Ágyúsoknál az évek alatt.

Viszont, amikor a Barcánál nem találta a számításait, vissza szeretett volna egyből oda térni, ahol megbecsülték, tisztelték és szerették. Akkor már elfogadta volna, hogy nem nyer annyi kupát? Érdekes.

Sok játékos elpuskázza a karrierjét, amikor hoz egy ilyen döntést, mint a spanyol középpályás. A Barcelona sokaknak a felemelkedést jelenti, viszont vannak akik eltűnnek ott a süllyesztőben. Sokkal több volt Fabregasban, mint amit kihozott a saját pályafutásából!

Borítókép: David Ramos/Getty Images
Forrás: talksport.com

Leave a Reply