Cristiano Ronaldo ismét a Real Madridban?!

Ha komolyan is vesszük a hírt, ti hogyan döntenétek?

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Ha ez az üzlet létrejön, az valószínű mindössze az anyagiak miatt lesz, nem pedig Cristiano akarata miatt. Hiszen a Juventus anyagi problémái következtében adnák csak el a portugál klasszist, alapból eszükbe nem jutna. Persze, van némi érzelmi vonala is ennek a szálnak, de ne lássunk már rózsaszín ködben mindent egyből.

Volt egy picit hasonló szituáció, amikor is Kaká volt kénytelen az anyagiak miatt távozni az AC Milántól a Real Madridba. Nos, nem volt az év üzlete valljuk be. Látszott a brazil középpályáson, hogy szenved Madridban. Jó, nem mondom, hogy Ronaldo is az ereit vágná, de szerintem ő már lezárta a Reálos korszakát.

A Királyi Gárda szurkolók reakcióiból ítélve a többségük szeretné, ha visszatérne a legendájuk. Gondoljunk bele abba, hogy milyen hatása lenne ennek?! Főleg, ha elkezdenének ismét nyerni. „Cristiano Ronaldo nélkül nem megy a Real Madridnak!” Most van esélyük elé vágni a Barcelonának, azzal, hogy újjáépítik a csapatukat CR nélkül, és mire ők meglehetnek, addigra a katalánok kerülnek abba a gödörbe, hogy Lionel Messit kell pótolniuk.

A hírek szerint egy 58 millió eurós (50 millió fontos) madridi ajánlat Cristianóért elegendő lehetne a Juventus számára, hogy elgondolkodjanak az ötszörös Aranylabdás megválásától. Az újság úgy tudja, hogy a portugál sztárjátékos beleegyezett ugyan évi nettó 31 millió eurós bérének csökkentésébe, ám ezt az összeget a krízishelyzet múltával klubja már nem tudja vállalni.

Borítókép: Shaun Botterill/Getty Images

Leave a Reply